Do-in

Aktuális órák: 
  • Do-in hét július 11-től 15-ig. Részletek...
  • Szerdánként 17.30-től 18.45-ig a Nefelejcs utcában a Keletinél. További részletek: itt.
Cím: VII., Nefelejcs u. 25. 1. emelet

További információk és jelentkezés:
Maronics Nóra
Tel: 20/353-6464
E-mail: NORA.SHIATSU@gmail.com
Kényelmes laza ruházat szükséges!
A Do-in a kínai gyógyászati rendszeren alapuló tornagyakorlatok és önmasszázs, amely nyújtásokból, ütögetésekből, ujjnyomásokból és légzőgyakorlatokból áll.
A mozdulatok egyszerűek, így könnyen megtanulhatók. Gyakorlásához nincsen szükség előképzettségre és különleges adottságokra, mindenki a saját képességei és határai szerint végezheti a gyakorlatokat.
A Do-in segíti szervezetünk harmonizálását, így hatásos betegségek kezelésében, közérzetünk javítására, stresszes és feszült állapotok oldására. Jó kiegészítője lehet egy shiatsu terápiának.
Ezen kívül javítja a testtudatunkat, jobb és harmonikusabb viszonyba kerülhetünk testünkkel, megismerjük határait, megtapasztaljuk azok változásait.

Rendszeres órák: a rendszeres órákon lehetőség van gyakorolni, "csak úgy" megtapasztalni, hogyan is érzem magam a testemben. Ezeknek az óráknak is van fókusza (pl. egy testrész (medence, törzs, hát, nyak),a határaink, a figyelmünk, stb.) ami abból alakul ki, amit mi hozunk magunkkal az órára.Kurzusok: 6-7 hetes, heti 1 foglalkozásból álló folyamat. A rendszeres órákhoz képest az a különbség, hogy itt az óra-sorozat fókusza előre meghatározott és az órák egymást támogatva építkeznek.  

Aktuális kurzusom: Újévi fogadalmak, újévi változások.

További kurzusok: 


További Do-in órák Budapesten