Aktuális, 49. hét

Heti idézet:
"Mihelyt nincs többé igényed élvezetre: megtudod a szakadatlan élvezet módját és nem élsz vele. Mihelyt mindegy, hogy meddig élsz: megtudod a földi örökélet módját és nem élsz vele. Mihelyt belátod, hogy az emberiséget nem kell boldoggá, békéssé, bölccsé tenni: ennek módját is megtudod és nem élsz vele. Mindaz, ami legkivánatosabbnak látszik: a legerősebb méreg: A világot pokolra hajítaná. "Mihelyt nem kell: mindenem a tied" – ez az élet vásárcsarnokának felirata." Weöres Sándor

Aktuális programok:
December 12. Hétfő 17.00-18.00: Do-in a Zöldkakasban 
Közeledünk az ünnepekhez, az év végéhez. Az utolsó előtti Do-in az évben. 
Heti témánk: Szív és vékonybél energiák. 
Az év végével sokszor besűrűsödnek a teendőink. A nagy forgatagban szükségünk lehet a választás képességére, hogy el tudjuk dönteni, mire van szükségünk és mire nem. Ez a vékonybél energia minősége. Az ünnepek közeledtével erősebb fókuszt kap a család is (miért ne kaphatna ilyen figyelmet egész évben? - jut eszembe). A szeretet megélésében és kifejezésében a szív energiaminősége támogat minket. Mi pedig ezt a két energiaminőséget támogatjuk a következő do-inon. Várlak szeretettel!
  
December 17. Péntek 10.30-12.00: Do-in női jóga elemekkel
Kisbéka Élet-RE-formáló Központ
XI., Galambóc u. 35.
(A Móricztól 3 megálló villamossal)
Szeretnéd megtapasztalni a női jóga jótékony hatásait a do-in szabadságával összekötve? Nincsenek kivitelezhetetlen pózok, nem kell kicsavarni magad elsőre lehetetlennek tűnő pozíciókba. Mindent csak a saját érzéseidnek és körülményeidnek megfelelően végezz a nőiségedben! Erre tanít a do-in és a női jóga együtt.
Várunk szeretettel a Kisbékában!


Karácsonyi ajándék kuponok:

Szeretnél különleges ajándékot adni Karácsonyra? Valami egyedit, személyeset?  Egy igazi élményt?

 
AJÁNDÉKOZZ SHIATSUT SZERETTEIDNEK!

Válassz a különböző típusú, díszes SHIATSU AJÁNDÉK KUPONok közül:
  • Shiatsu kezelés 1 alkalomra: kiváló alkalom a feltöltődésre, megpihenésre, ellazulásra.
  • Shiatsu kezelés 3 alkalomra: ha ajándékozottad valamilyen problémával küzd, akkor egy kezeléssorozat lehet eredményesebb.
  • Shiatsu páros kezelés: pároknak, testvéreknek, szülőknek és gyerekeknek, barátoknak: Közös élmény, egy térben két kezelőtől.  

Rendelés: nora.shiatsu@gmail.com, 20/353-6464.