Új időpont, új helyszín, új do-in!


Új időponttal és helyszínnel folytatódik az ősz és a DO-IN!
Kinőttük a 22 négyzetméteres szobát, úgyhogy egy szép nagy termet kapunk helyette a Pöttyös utcai metrónál! Tehát
Az új helyszín:
Zöld Kakas Líceum
IX., Hurok u. 11. JógateremAz új időpont:
hétfőnként 17.00. Első alkalom: 2010. szeptember 27.

A DO-INról:
A Do-in a kínai gyógyászat gyökereiből táplálkozó torna, amely nyújtásokból, ütögetésekből, masszírozásokból, ujjnyomásokból és légzőgyakorlatokból áll.
A mozdulatok egyszerűek, a részvételhez nincs szükség előképzettségre vagy különleges adottságokra, mindenki a saját képességei és határai szerint végzi a gyakorlatokat.
A keleti szemléletmódban bármilyen stressz, betegség vagy lelki probléma az energiarendszer diszharmóniájaként jelenik meg. A Do-in segíti a harmónia helyreállását, így hatásos betegségek kezelésében, közérzetünk javítására, stresszes és feszült állapotok oldására. Jó kiegészítője lehet egy shiatsu terápiának is. Ezen kívül javítja a testtudatunkat, jobb és harmonikusabb viszonyba kerülhetünk testünkkel, megismerjük határait, megtapasztaljuk azok változásait.

A foglalkozások csöndben, nyugalomban zajlanak. Légzésünk elmélyül és egyenletessé válik, tudatunk megnyugszik, testünk ellazul és felfrissül. Kíméletesen átmozgatjuk az izületeket és ellazítjuk az izmokat, átnyújtóztatjuk és átlélegezzük az egész testünket.

Minden óra új és más, magam is kíváncsian várom a következő alkalmat, hogy milyen csoda történik velünk és bennünk. Amihez most még kapcsolódik az új tér felfedezése és meghódítása is!

Térkép:

Sok szeretettel várlak óráimon!