Különleges Karácsonyi Ajándék


Szeretnél különleges ajándékot adni Karácsonyra? Valami egyedit, személyeset?


Ajándékozz shiatsut szeretteidnek! Hogy hogyan?
Tanuld meg Te magad a shiatsu alapkezelést és ezzel lepd meg a családot!

Emlékszel még arra, amikor Anyák napi műsorra készültetek az oviban? Amikor verset mondtál vagy énekeltél és átadtad a saját kis kézzel készített ajándékodat Anyukádnak? Hogy ez mekkora öröm volt Neked is és Neki is? Egy ilyen ajándék mély örömet tud okozni, mind az ajándékozónak, mind az ajándékozottnak. Egy ajándék, amire heteken át készülsz (és nem csak berohansz utolsó pillanatban a bevásárlóközpontba és megveszed az első utadba kerülő valamit) és belerakod szívedet, lelkedet, Saját magad.

A shiatsu egy ilyen ajándék, és most itt a lehetőség, hogy élj vele.
A tanfolyam két napja során egy egyórás kezelést tanulsz meg, ami végigmegy a háton, karokon, lábakon a nyakon és a fejen. Különböző technikákkal (tenyérnyomás, ringatás, finom érintés, meridián kezelés) érintjük az egyes területeket, oldjuk a feszültségeket, feltöltjük a hiányos területeket.
Az érintés alapvető szükségletünk, mégis olyan sokszor elfelejtjük vagy csak egyszerűen nem merjük megtenni. Vidd vissza a családodba, a hozzád közelállók körébe és éld át a kapcsolatotok változását.

A shiatsu japán eredetű masszázs és holisztikus gyógymód, amelyben a csontoktól a finomenergia szintig érintjük a partnert. A kezelés földön zajlik, kényelmes laza ruhára, nincsen szükség hozzá különleges ágyra, olajokra vagy bármi felszerelésre.

A két nap során magabiztosan elsajátítod a kezelés technikáit, de hogy már gyakorlott shiatsu kezelőként állhass a karácsonyfa alá, most ráadás konzultációs órákat adok ajándékba, ahol pontosítjuk a technikákat és a figyelmet, gyakoroljuk a sorrendet és a mozgást. Ez az én karácsonyi ajándékom.

Időpont: 2010.december 4-5. További részletek...